Wij ZIJN SCALA.

Wij ontwerpen de toekomst.

High-end design, zonder het high-end prijskaartje? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij werken rechtstreeks samen met de beste designers en fabrieken. Hierdoor produceren wij meubels die gemaakt zijn om lang mee te gaan voor jou en de zaak van je dromen. 

Product Design

Doordat wij niet met tussenpersonen werken, kunnen wij onze producten voor een eerlijke prijs aanbieden. Het resultaat? Unieke designs gemaakt met zorg, liefde en oog voor detail. Dus producten waarmee jij je interieur van je dromen ontwerpt, voor een eerlijke prijs. 

Interieuradvies

Wij helpen jou zo goed mogelijk om jouw interieurwensen uit te laten uitkomen. Onze specialisten staan klaar om u te voorzien van een uitgebreid materiaal en meubelplan. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een 3d ontwerp te maken geheel passend binnen uw concept. 

Onze Branches

Scala is actief op het gebied van horeca- en projectmeubilair. Dit houdt in dat wij maatwerk meubilair leveren voor hotels, restaurants, cafés en kantines. Scala produceert in eigen beheer stoelen, tafels, banken, fauteuils, accessoires en kasten. Uiteraard is maatwerk ook mogelijk, wil je daar meer over weten? Neem dan even contact met ons op. 
Chat openen
Hartelijk welkom. Hoe kunnen we u helpen? Stuur nu een WhatsApp bericht met uw vraag en kom direct met ons in contact :)